Hösten är här!

Trots det osäkra parlamentariska läget efter höstens riksdagsval ser Kornelinds Elektriska AB ljust på framtiden. Vi har en fortsatt god ekonomi, vi har gjort investeringar i vår IT-miljö och har ett positivt arbetsklimat och driv hos medarbetarna ute på våra projekt.

Vi är mycket glada att kunna meddela att vi har rekryterat Kimmo Rolin som Inköpschef från den
1 september. Kimmo kommer närmast från Rexel AB där han var produktansvarig för ett av deras varumärken som har blivit en stor framgång på marknaden. Kimmo har närmare 30 års branscherfarenhet, tar med sig spetskunskap inom inköp av elmaterial och bidrar starkt till den
styrka och kompetens som vi har inom Kornelinds Elektriska AB idag.

Vi välkomnar också tre stycken tillkommande montörer till våra installationslag på entreprenad
och service.

Det är visserligen några månader kvar tills vi kan summera helåret, men vi i ledningen kommer redan nu i oktober att ägna en hel dag till att sätta mål, planer och strategier för 2019, så att vi står starka
och redo när det nya året tar fart. Ett av våra viktigaste fokusområden kommer vara att expandera
och utveckla företaget genom att etablera oss på fler marknader och ytterligare produktområden.

Det och mycket mer kommer vi att berätta om längre fram!