God Jul & Gott Nytt År!

Julen står för dörren och ännu ett innehållsrikt verksamhetsår går mot sitt slut. Under året har vi slutfört ett stort antal projekt samtidigt som vi startat upp flera nya spännande uppdrag. Vi fortsätter att med full styrka och högt engagemang säkerställa att våra kontraktsarbeten inom service och entreprenad genomförs enligt åtagande och med högsta möjliga kvalitet i fokus.

Eftersom vi befinner oss i ett expansivt skede och vi ständigt vill utveckla företaget har vi stärkt upp organisationen genom att rekrytera flera nya serviceelektriker till service & underhåll.

Under en solig höstdag i oktober satte vi mål, planer och strategier för 2019. Ett resultat av detta är att vi under Q1 kommer att genomföra en workshop om solcellspaneler, laddstolpar och energibesparing. Vi kommer då också visa hur en finansiering av det kan se ut. Mer detaljerad information och inbjudan till workshopen kommer i början av nästa år.

Avslutningsvis är vi mycket stolta och glada över att återigen ha fått den fina utmärkelsen
Di Gasellföretag 2018.

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder, leverantörer och partners för ett mycket gott samarbete under året.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Kornelinds Elektriska AB!